24 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!Σε εφαρμογή το HACKING THE GREECE!!!...Γράφει η Μαντώ Περράκη.
Έντονος ο προβληματισμός των επιστημόνων σχετικά με την τελευταία θεομηνία που έπληξε την Αθήνα και αρκετές περιοχές της Ελλάδας.
Πολλοί μίλησαν για "ακραία καιρικά φαινόμενα" τα οποία γίνονται όλο και πιο συχνά στη χώρα μας, με εντάσεις που κλιμακώνονται τα τελευταία χρόνια.
Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι αυτό το φαινόμενο;Καθόλου πιστεύουμε, καθώς τα όπλα που χρησιμοποιούνται για την εξόντωση των λαών είναι ευρέως διαδεδομένα και με απόλυτη επιτυχία  δοκιμασμένα πρωτίστως στη χώρα που τα παράγει.
Μάλιστα έχει αρχίσει και η "διαφήμισή" τους στον κόσμο, ως η υπέρτατη 
λύση για τη σωτηρία της ανθρωπότητας......
Διάσημο αμερικανικό κανάλι πρόγνωσης καιρού έχει προαναγγείλει την έναρξη μιας σειράς επεισοδίων με το τίτλο "Hacking the Planet".
Πρόκειται για μια νέα σειρά που παρακολουθεί το συναρπαστικό έργο των επιστημόνων στην ανάπτυξη τρόπων για την πρόληψη ακραίων καιρικών φαινομένων, με στόχο να αποδυναμώνουν ή να ανακατευθύνουν απειλητικές καιρικές συνθήκες και φυσικά(;) φαινόμενα όπως ανεμοστρόβιλους, τυφώνες, αστραπές, σεισμούς, ηφαιστειακές εκρήξεις και πολλά άλλα.
Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013.

Γεωμηχανικοί θα διερευνούν φαινομενικά αδιανόητες έννοιες, συμπεριλαμβανομένων των προσπαθειών της εκτροπής  τυφώνων, της αύξησης και μείωσης της βροχόπτωσης, τη δημιουργία κεραυνών, και της δύναμης ενός ανεμοστρόβιλου.
Κάθε επεισόδιο του «
Hacking the Planet" θα περιλαμβάνει μια σειρά πειραμάτων, όπως φαίνεται από το διαφημιστικό τρέιλερ της σειράς, όπου θα "αποκαλύπτονται" οι στρατηγικές για το  δυνητικό χειρισμό της Γης, "προβληματίζοντας"  αν τα σχέδια αυτά θα βοηθήσουν την ανθρωπότητα, αν βλάψουν τον πλανήτη, ή και τα δύο.
 
 «Με τη χρήση αυτών των πειραμάτων θα μπορούμε να αποτρέψουμε τη βροχή κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου αθλητικού γεγονότος.Ακόμα θα δούμε αν με τη χρήση λέιζερ θα μπορουμε να απομακρύνουμε  την αστραπή μακριά από ευαίσθητες περιοχές όπως εργοστάσια πυρηνικής ενέργειας.Είναι συναρπαστικό να φανταστούμε έναν κόσμο όπου μπορούμε θα χειραγωγήσουμε τις πιο ισχυρές φυσικές  δυνάμεις του πλανήτη . Εάν οποιοδήποτε από αυτά τα πειράματα είναι επιτυχές, είναι πραγματικά αδιανόητο να σκεφτώ τι θα μπορούσε να σημαίνει για το μέλλον μας " δηλώνει ο Michael Dingley αντιπρόεδρος του Weather Channel.

Προφανώς η αλήθεια είναι ότι τελικά αρχίζουν να γνωστοποιούν στον κόσμο τον τρόπο χειραγώγησης του καιρού και τη δύναμη της τεχνολογίας που διαθέτουν. 
Γνωστοποιώντας το προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στο προσκήνιο, είναι κιόλας έτοιμοι  στο παρασκήνιο  για να βγουν και να ενεργήσουν σαν να είναι όλα τα μέσα της τεχνολογίας υπέρ μας και δεν θα πρέπει να ανησυχούμε.

Θα προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι για το καλό και την προστασία μας. 
Πάρα πολύ αργά....Δεν είναι πλέον στο χέρι τους να πείσουν κανένα, γιατί πολλοί από εμάς γνωρίζουμε ήδη την αλήθεια σε σχέση με το τι κρύβεται πίσω από αυτή την τεχνολογία... Μία τεχνολογία, θα ήθελα να προσθέσω, η οποία ΑΝ χρησιμοποιηθεί για το καλό όλων θα είναι θεαματική. Ωστόσο, χρησιμοποιείται ΗΔΗ για το θάνατο, τον αφανισμό και τη χειραγώγηση εκατομμυρίων ανθρώπων αποφέροντας τεράστια κέρδη σε όσους προκαλούν αυτά τα "ακραία καιρικά φαινόμενα"......


Δείτε το σχετικό βίντεο:

"Χακάροντας τον πλανήτη,μπορούμε να κάνουμε Ο,ΤΙ θέλουμε με τη φύση με μικροκύματα κι άλλα πολλά ....χαχαχαχαχα...πόσο διασκεδαστικό είναι τελικά!!!....."
Προς το παρόν στη χώρα μας επικρατούν "ακραίες καιρικές απειλές" και έμμεσες πιέσεις των ισχυρών του πλανήτη, προς συνετισμό για πειθήνια συμπεριφορά των Ελλήνων.
Ας μην ξεχνάμε πως εκκρεμούν ζητήματα που μπορούν να τινάξουν στον αέρα ολοκληρο το χρηματοοικονομικό μέλλον της ανθρωπότητας και να θέσουν την αρχή ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου.


Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.Είναι προσωπική απόφαση πλέον εάν θα τους παραδώσουμε τις ζωές μας.....


0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου