24 Φεβρουαρίου 2013

Άγριο ξύλο στο ΠΑΣΟΚ....Τινάζεται στον αέρα το συνέδριο!....


Νέα… κλοτσοπατινάδα στο ΠΑΣΟΚ!
Σκηνές απείρου κάλλους πριν ακόμα αρχίσει η ψηφοφορία!
Τελειωμό δεν έχουν τα άγρια εσωκομματικά ξεκατινιάσματα στο ΠΑΣΟΚ, με λεία τους νέους συσχετισμούς ενόψει του συνεδρίου.
Μετά απ’ όσα συνέβησαν τις προηγούμενες μέρες, που οδήγησαν ακόμα και σε χειροδικίες μεταξύ… συντρόφων, ενώ τα αλληλοκαρφώματα μέσω επιστολών, αλληλοκατηγοριών για νοθείες και άλλα… ευώδη, έχουν ευτελίσει εντελώς την έτσι κι αλλιώς ευτελισμένη 
πολιτικά προσυνεδριακή διαδικασία, αργά το βράδυ του Σαββάτου νέα επεισόδια στη ρημαγμένη Ιπποκράτους κορύφωσαν την… αντιπαράθεση θέσεων!
Συγκεκριμένα ο υπεύθυνος της Νεολαίας Κ. Πανταζής «κουβάλησε» στην ΕΚΑΠ (Επιτροπή που υποτίθεται ότι… επιβλέπει την τήρηση των διαδικασιών και του καταστατικού…) νέα ονόματα νεολαίων, ψηφοφόρων και υποψηφίων, προκειμένου να εγγραφούν και να λάβουν μέρος στη διαδικασία των ψηφοφοριών για την εκλογή συνέδρων.
Το μέλος της ΕΚΑΠ Πέππας (ακραιφνής «βενιζελικός») παρόντος του προέδρου της ΕΚΑΠ Γ. Σουλαδάκη αντέδρασε έντονα κατηγορώντας τον Πανταζή για λαθροχειρίες!
Αντηλλάγησαν μεταξύ τους… γαλλικά (και όχι μόνο!) και το επεισόδιο πήρε έκταση, ενώ άλλα στελέχη που βρίσκονταν εκεί προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν και να τους επαναφέρουν στη… συντροφική τάξη!
Σημειώνεται ότι –και εδώ είναι το περίεργο- και οι δύο ισχυρίζονται πως ανήκουν στους «βενιζελικούς»!
Αλλά φαίνεται ότι η καχυποψία έχει ξεπεράσει και τάσεις και ομάδες και οδηγεί σε ακρότητες.
Κατά τα άλλα… καλή ψηφοφορία για την εκλογή συνέδρων και αναμένουμε νεότερα απ’ το… μέτωπο!
Ο κουμπάρος


πηγη

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου