3 Φεβρουαρίου 2013

Τρομο – μηνύματα για πλειστηριασμούς, ή άλλο ένα λιθαράκι στις προσπάθειες ανεξαρτητοποίησης της Κρήτης;;;;

Nέα φαινόμενα, τρομοκρατίας ή διάσπασης των Ελλήνων ;;;;

Aπειλητικές επιστολές με πολλαπλά "μηνύματα" και "αποδέκτες" εστάλησαν σε εφορίες της Κρήτης,


                   

Από τον άγιο Νικόλαο μέχρι τα Χανιά τα ... τρομο – μηνύματα που εστάλησαν στις ΔΥΟ του νησιού έχουν σημάνει συναγερμό στην τοπική ΕΛΑΣ και σκορπούν το φόβο στους υπαλλήλους των εφοριών. Άγνωστοι δράστες απέστειλαν χθες φακέλους στις εφορίες Ηρακλείου, Χανίων
και Αγίου Νικολάου στους οποίους μέσα υπήρχε μία σφαίρα και ένα προειδοποιητικό μήνυμα.

"Σε περίπτωση εκποίησης κινητής ή ακίνητης περιουσίας Κρητικού ή Έλληνα, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές για εσάς και τους εντολείς σας
". 


Αυτή την απειλητική προειδοποίηση συνοδευμένη από μια σφαίρα 9 εκατοστών, περιείχαν οι τρεις φάκελοι, θέτοντας σε συναγερμό τις διωκτικές αρχές.
Το απειλητικό σημείωμα που είναι δακτυλογραφημένο, υπογράφει η οργάνωση με όνομα Κρητική Επανάσταση με τις αστυνομικές αρχές να εξετάζουν τους μυστηριώδεις φακέλους οι οποίοι φέρουν τη σφραγίδα του ταχυδρομίου Ηρακλείου.
Ο Πρόεδρος των εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. της Δυτικής Κρήτης Μιχάλης Δασκαλάκης σε δηλώσεις του έκανε λόγω για τρομοκρατική ενέργεια εκφοβισμού και για στοχοποίηση των εφοριακών.
"Εμείς δεν γράφουμε τους νόμους αλλά καλούμαστε να τους υλοποιήσουμε γιατί αλλιώς απειλούμαστε με διώξεις για παράβαση καθήκοντος", δήλωσε ο πρόεδρος της Β ΔΥΟ Ηρακλείου Μανόλης Ρολάκης.

Του Σωτήρη Μεταξά


Πονηροί καιροί, πονηρά παιχνίδια.....θα συμπληρώσουμε εμείς!


ΠΗΓΗ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου