20 Φεβρουαρίου 2013

Aπίστευτο!!!!Λόγω φόρτου εργασίας αφέθηκαν ελεύθεροι οι "ληστες με τις βαριοπούλες"!!!.....Την πρόεδρο του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κατερίνης
«φωτογραφίζει» ως υπεύθυνη για την αποφυλάκιση των τριών ληστών με τις βαριοπούλες, η εισαγγελέας Εφετών Θεσσαλονίκης, Ειρήνη Αποστόλου, που διενήργησε πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.
Το αποτέλεσμα της έρευνας, που διατάχθηκε έπειτα από εντολή του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, παραδόθηκε στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Γιαννάκη. Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, η εν λόγω δικαστής φέρεται να αναγνώρισε το λάθος της, επικαλούμενη φόρτο εργασίας. Το πόρισμα θα διαβιβαστεί στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τα περαιτέρω.

Οι τρεις επικίνδυνοι κακοποιοί, που κατηγορούνται για σωρεία ληστειών με βαριοπούλες, είχαν αποφυλακιστεί τον περασμένο Δεκέμβριο με τη συμπλήρωση ενός έτους προσωρινής κράτησης, επειδή δεν κλήθηκαν εγκαίρως (ή δια των συνηγόρων τους) να καταθέσουν τις απόψεις τους ενόψει τις παράτασης της προφυλάκισής τους, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί το βούλευμα.

Από τους τρεις κατηγορούμενους συνελήφθη μέχρι στιγμής ο ένας.

ΠΗΓΗ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου