16 Φεβρουαρίου 2013

Πήραν προθεσμία για την Τρίτη σε υπόθεση βιασμού ανηλίκου του 2008.....


Έπειτα από 5 χρόνια και ενώ έφτασε τελικά στη δικαιοσύνη η υπόθεση βιασμού ενός μαθητή από συμμαθητές του, οι δράστες επρόκειτο να απολογηθούν την Πέμπτη. Όμως εκείνοι ζήτησαν και πήραν προθεσμία για την Τρίτη.

Η ανατριχιαστική υπόθεση βιασμού ανηλίκου και παιδικής πορνογραφίας εκτυλίχθηκε το έτος 2008 στην περιοχή της Αμαλιάδας όπου, σύμφωνα με όσα είχαν καταγγείλει το θύμα και η μητέρα του, ο ένας από τους επίσης ανήλικους τρεις συμμαθητές του είχε σεξουαλική πράξη με τον θύμα, την οποία κατέγραφαν με το κινητό τους τηλέφωνο οι άλλοι δύο.

Το βίντεο με τις επίμαχες εικόνες κυκλοφόρησε τις επόμενες ημέρες σε όλη την πόλη, με αποτέλεσμα το παιδί να γίνει περίγελος και να αντιμετωπίσει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Άγνωστο για ποιο λόγο, η υπόθεση «πάγωσε» τα επόμενα χρόνια και μόλις τώρα ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική εξέταση, με το πόρισμα της οποίας παραπέμπονται σε τακτική ανάκριση οι τρεις φερόμενοι ως δράστες.

Οι ανήλικοι επρόκειτο να απολογηθούν την Πέμπτη, αλλά ζήτησαν και πήραν προθεσμία από τον ανακριτή για την ερχόμενη Τρίτη.

ΠΗΓΗ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου