16 Φεβρουαρίου 2013

Τώρα !! Θέσεις μάχης παίρνει το Πολεμικό Ναυτικό ...Ετοιμάζεται για ομοβροντία πυραύλων !!!....http://2.bp.blogspot.com/-x155xpbh9WM/T8mhU_EVh5I/AAAAAAAAFkY/xBkJnkPnPDw/s640/0001.jpg


Όλοι θα είναι εκεί Mιράζ - Exocet-Aπάτσι-Penguin και Aegeanhawk -Hellfire AGM-114K
Σε Πολεμική ετοιμότητα στο Κρητικό πέλαγος το πολεμικό Ναυτικό !

Ετοιμάζονται όλες οι μονάδες ενώ ο μισός στόλος έχει βγεί έξω !
Εντολή ΓΕΕΘΑ όλα τα διαθέσιμα όπλα θα ρίξουν σήμερα .... Εντολή ΓΕΝ προς όλες τις Μονάδες του Στόλου ..Στόχος εν όψει...

Πριν λίγο ρυμουλκήθηκε το παροπλισμένο πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού στη θαλάσσια περιοχή και θα χρησιμοποιηθεί ώς στόχος ...Ας ελπίσουμε να παραμείνει στην επιφάνεια και να μην βυθιστεί αμέσως όπως έγινε με τις προηγούμενες βολές !


Μιράζ ,Απάτσι , αλλά και βολή από ειδικές δυνάμεις της MYK που θα φτάσουν στην περιοχή με πλοιάριο !
Βολή βλήματος MM-38 από επάκτια συστοιχία, που μεταφέρθηκε για αυτό το σκοπό από την Λήμνο στο ΠΒΚ.

Είναι η δεύτερη φορά που πραγματοποιείται βολή ΜΜ-38 από επάκτια συστοιχία καθώς η προηγούμενη είχε εκτελεστεί στις 18 Νοεμβρίου του 2009.


Ακόμη οι βολές πρόκειται να περιλαμβάνουν βολή Hellfire AGM-114K από ελικόπτερο S-70 B-6 Aegeanhawk καθώς και βλήματος Penguin από ΤΠΚ.
Βολή αντιαρματικού μη κατευθυνόμενου βλήματος AT-4 των 84 χλστ. από μονάδα της ΔΥΚ η οποία θα επιβαίνει επι ταχύπλοου σκάφους!
Πρόκειται για την πρώτη φορά που γίνεται τέτοια βολή στο πλαίσιο ασκήσεων του ΠΝ. στο πλαίσιο προσβολής εχθρικών πλοίων στο πλαίσιο καταδρομικής επιχείρησης.

Βετεράνος Υ.Γ Κ. Στουρνάρα στείλτε κάποιο ελεγκή να μετρήσει κεφάλια ...για τις υπερωρίες γιορτές και Κυριακές !

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου