13 Φεβρουαρίου 2013

ΚΕΕΔ, :ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ..


Εν αναμονή της σημερινής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στον Άρειο Πάγο κοινοποιήθηκε προς την πρόεδρο η ακόλουθη επιστολή:
 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (Κ.Ε.Ε.Δ.)
ΑΘΗΝΑ, 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

ΠΡΟΣ: ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ


ΑΞΙΟΤΙΜΗ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ,

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΟΥΣΙΩΔΗ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΣΑΣ, ΩΣ ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ. ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΥΤΗ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ «ΕΔΩ» ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ:

«Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΚΕΕΔ) ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 ΟΣΟΥΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΤΟ ΠΑΓΟ.

• ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
• ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
• ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.»

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ» ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Η ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, Η ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΟΣΟ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

Η ΚΕΕΔ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ Α.Ε ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΔΟΘΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΗΝ Α.Ε. ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:

• «ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (Α.33 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ):
«Ορκίζoμαι στo όνoμα της Aγίας και Oμooύσιας και Aδιαίρετης Tριάδας να φυλάσσω τo Σύνταγμα και τoυς νόμoυς, να μεριμνώ για την πιστή τoυς τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Xώρας, να πρoστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Eλλήνων και να υπηρετώ τo γενικό συμφέρoν και την πρόoδo τoυ Eλληνικoύ Λαoύ».

1. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ» ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Η ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, Η ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΟΣΟ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

2. ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ (Α.30) ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ (Α.26) ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

3. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ. ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ;

4. ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ. ΕΝΕΡΓΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΔΕΜΕΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΑΡΑΜΕΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ, ΜΕ ΟΣΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.

5. ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ (Α.45) ΕΙΣΤΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΕ ΟΣΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.

6. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΧΗ. ΕΙΝΑΙ ‘Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ; ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ; ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ; ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ;

7. ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ!

ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΔΟΞΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ!
ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΟΚΚΑΛΑ ΗΡΩΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ!

ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

8. ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΧΙ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Η ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΈΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΟΥ.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΑΠΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΞΟΧΩΤΑΤΕ.»

ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΠΑΡΕΝΕΒΛΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΛΕΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΣΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ:
• ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
• ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
• ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΑΠΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,
ΤΟ «ΕΔΩ» ΠΛΕΟΝ, ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.

ΔΙΑ ΤΗΝ Κ.Ε.Ε.Δ.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ,

ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Ε.Α. ΤΖΙΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου