15 Φεβρουαρίου 2013

Χωρίς σημαία τα σύνορα Προμαχώνα....


Θύμα της γραφειοκρατίας και της μεταβίβασης αρμοδιοτήτων χωρίς πόρους, «έπεσε» η ελληνική σημαία που υποδέχεται όσους μπαίνουν στη χώρα μας από τη Βουλγαρία μέσω του συνοριακού σταθμού του Προμαχώνα.


Όπως δηλώνει ο δήμαρχος Σιντικής, Απόστολος Καρύδας, σχεδόν δύο εβδομάδες τώρα η ελληνική σημαία έπαψε να κυματίζει καθώς προέκυψε πρόβλημα στο μηχανισμό του ιστού και ο δήμος δεν είχε τα μέσα να αποκαταστήσει τη βλάβη.
«Μόλις καταφέραμε να διορθώσουμε τη βλάβη και τώρα ψάχνουμε ειδικό καλαθοφόρο όχημα για να παρέμβουμε στον ιστό ύψους 30 μέτρων», είπε. Ετσι, θα επανατοποθετηθεί η σημαία, την οποία , όπως λέει ο δήμαρχος «εξασφάλισε μέσω χορηγίας»!
Την ευθύνη για το εθνικό σύμβολο ανέλαβε ο δήμος στο πλαίσιο μιας χαώδους ανακατάταξης αρμοδιοτήτων που συμβαίνει σε διάφορες περιοχές της επικράτειας καθώς πολλοί φορείς του Δημοσίου προσπαθούν να γλιτώσουν τα έξοδα που συνεπάγονται οι υποχρεώσεις τους.
Ο δήμαρχος Α. Καρύδας ζητά επειγόντως βοήθεια από το υπουργείο Εσωτερικών διότι δεν μπορεί να πληρώσει το λογαριασμό της ΔΕΗ για την ηλεκτροδότηση του ακινήτου και το χρέος έφτασε τις 54.000 ευρώ την 1η Δεκεμβρίου 2012 και συνεχίζει να συσσωρεύεται.

ΠΗΓΗ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου