3 Φεβρουαρίου 2013

Ισλαμιστές απειλούν να σκοτώσουν την Μέρκελ!



Οι γερμανικές υπηρεσίες ασφαλείας «ακτινογραφούν» βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο από εξτρεμιστές ισλαμιστές, οι οποίοι απευθύνουν κάλεσμα για τη δολοφονία της Άνγκελα Μέρκελ και για επίθεση στο κτίριο του Κοινοβουλίου στο Βερολίνο.

Μάλιστα οι Γερμανοί κρίνουν ως σοβαρή απειλή το βίντεο των Ισλαμιστών. Ωστόσο σύμφωνα με αξιωματούχους των υπηρεσιών πληροφοριών, τους οποίους επικαλείται το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο βίντεο δεν αναφέρονται επικείμενα σχέδια για τη δολοφονία της Καγκελαρίου και επίσης δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία για μια ενδεχόμενη επίθεση.

Ένας Γερμανός ισλαμιστής που αυτοαποκαλείται Αμπού Αζάμ μιλάει στο τρίλεπτο βίντεο και θεωρείται πως είναι σαλαφιστής ο οποίος τώρα ζει στην Αίγυπτο.
"Κοιτάζοντας πίσω σε μια αραβική άνοιξη, ανυπομονούμε για ένα ευρωπαϊκό καλοκαίρι", δήλωσε ο Αμπού Αζάμ στο βίντεο, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Die Welt .

Η Γερμανία έχει από 3,8 εκατ. έως 4,3 εκατ. μουσουλμάνους. Μόνο μερικές χιλιάδες φέρεται να είναι σαλαφιστές, σύμφωνα με επίσημες εκτιμήσεις.

Η εφημερίδα Die Welt ήταν η πρώτη που αναφέρθηκε στην ύπαρξη του βίντεο.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου