15 Φεβρουαρίου 2013

Αμερικανική επίθεση κατά του Καραμανλή,Ενιαία εισαγγελική έρευνα....


Τα γεγονότα από το το 2004, όταν ο Κ.Καραμανλής ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας μέχρι την διάλυση το στημένο με SMS  κάψιμο της Αθήνας τον Δεκέμβριο του 2008, αποτελούν μια ενιαία προς διερεύνηση ποινική υπόθεση από την ελληνική δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα θα διερευνηθούν τα γεγονότα από το 2004 όταν η τότε μισή ν κυβέρνηση της εποχής μαζί με τον ίδιο τον πρωθυπουργό έπεφταν θύματα υποκλοπών πρακτόρων που αποδεδειγμένα έδρευαν στην αμερικανινή πρεσβεία, μέχρι τη απόπειρα δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή τον χειμώνα του 2008, που απετράπη από την ρωσική FSB και τα τραγικά γεγονότα στα "Δεκεμβριανά" της ίδιας χρονιάς, αφού αποτελούν μία και ενιαία υπόθεση.
Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν οι παράλληλες εισαγγελικές έρευνες και πλέον οι τρεις υποθέσεις ενιοποιούνται ως προς την αναζήτηση των υπευθύνων.
Ο Καραμανλής ίσως αποτελέσει την μεγάλη εφεδρεία για την Ελλάδα, υπό την έννοια ότι έχει φύγει από την εξουσία μετά από επίθεση των Αμερικάνων, Επίθεση προσωπικά σε αυτόν και επίθεση κατά της Ελλάδος με τις πυρκαγιές της Πελοπονήσου και την καταστροφή του κέντρου της Αθήνας από τους ..."αριστερούς κουκουλοφόρους".
Όλα είχαν γίνειι λόγω της στροφής Καρταμανλή στην ενεργειακή συνεργασία με την Ρωσία.
Σήμερα βλέπουμε το επιθυμητό από τους Αμερικάνους και τα αφεντικά τους αποτέλεσμα, την υπογραφή δηλαδή του αμερικάνικου αγωγού από την ελληνική κυβέρνηση.
Αγωγός που μας κάνει εξαρτώμενους από τους Τούρκους
Μα... είναι οι Αμερικάνοι αριστεροί;;;;; Θα αναρωτηθούν πολλοί.
Ε, λοιπόν να μάθετε ότι ο Σύριζα, είναι δεξιός μπροστά στον Ομπάμα και οι κουκουλοφόροι, μια χαρά αρέσουν στους Αμερικάνους.
Ενόψει των εξελίξεων στην σύνοδο της παγκόσμιας ελίτ στη Μόσχα θα έχουμε πολλές εξελίξεις.
Εφόσον η Ελλάδα ανακάμψει, για λόγους τουλάχιστον επικοινωνιακούς, αλλά και υποδομών διοίκησης, μάλλον στον Καραμανλή θα ανατεθεί η ανάκαμψη αυτή.

ΠΗΓΗ



0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου