23 Φεβρουαρίου 2013

Σύλληψη υπαλλήλου του Υπουργείου Δικαιοσύνης με ναρκωτικά!!!...


Το πρωί συνελήφθη ένας 48χρονος υπάλληλος του Υπουργείου Δικαιοσύνης στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας από το Τμήμα Δίωξης ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Ο 48χρονος μετέφερε με κρατικό αυτοκίνητο μεγάλη ποσότητα κάνναβης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκαν 137 συσκευασίες, συνολικού βάρους 149.016 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της μεταφοράς και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.

Χαρακτηριστικό της μεθοδολογίας, του σχεδιασμού και του τρόπου δράσης του συλληφθέντα, αποτελεί το γεγονός ότι για την μεταφορά των ναρκωτικών χρησιμοποίησε υπηρεσιακό αυτοκίνητο, του Υπουργείου Δικαιοσύνης (φέρει εξωτερικά τις χαρακτηριστικές ενδείξεις οχήματος δημόσιας υπηρεσίας), με προφανή σκοπό να αποτρέψει ή/και να αποπροσανατολίσει τους ελέγχους των διωκτικών Αρχών.

Για τους ιδίους λόγους είχε αλλοιώσει την ημερομηνία και τα στοιχεία ταυτότητας στα συνοδευτικά έγγραφα του οχήματος (Διαταγή πορείας και Δελτίο κίνησης), τα οποία κατασχέθηκαν επίσης. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τελικός προορισμός του φορτιού των ναρκωτικών, ήταν η Αθήνα.

Η προανάκριση για την πλήρη διερεύνηση της δράσης του συλληφθέντα και της ενδεχομένης συμμετοχής του σε άλλα συναφή αδικήματα βρίσκεται σε εξέλιξη από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας


0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου