19 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΡΙΚΗ!!!Αποκεφάλισε γυναίκα μέσα σε σούπερ-μάρκετ !!!..

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj3EPytXa2qE3kUb3_kh9OwFXmII0L-fx6i4cdewELU3MzEi4164KB633TFEhoc6SSacp8Xk5-So7Su_yrznjfhXJp7zoQZVfKdrdJxz2EEGs34lv4k_snHxY4Zs24H3fOLn33VflSVZlA/s400/apokefalise%5B1%5D.jpg
Μπροστά στα μάτια του κόσμου που ψώνιζε σε κεντρικό σουπερμάρκετ

ένας άντρας, Βουλγαρικής καταγωγής, αποκεφάλισε 60χρονη γυναίκα με τη βοήθεια δύο 15ποντων μαχαιριών για την κοπή αλλαντικών και στη συνέχεια, περιέφερε το κομμένο κεφάλι της
στο χώρο!
Ο Ντέγιαν Ντεγιάνοβ, ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, προχώρησε στη δολοφονία της 60χρονης Μιλς Γουέστλεϊ, τον Μάιο του 2011, στην Τενερίφη.
Κατά τη διάρκεια της δίκης του, όμως, η οποία διεξάγεται αυτές τις μέρες, ο Βούλγαρος προσχώρησε σε μια δήλωση που άφησε δικαστές και ακροατήριο με το στόμα ανοιχτό: «Είμαι ένας άγγελος του Ιησού Χριστού».
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο οποίος όχι μόνο δεν θυμάται τον εαυτό του κατά τη διάρκεια της εγκληματικής του ενέργειας, αλλά ούτε και πως έχει βρεθεί και ζήσει στην Τενερίφη, δήλωσε ενώπιων των δικαστών πως «Πολλές φορές, ακούω διάφορες φωνές μέσα στο κεφάλι μου, η οποίες μου λένε πως πρέπει να λειτουργήσω».

Το βίντεο το οποίο προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης, δείχνει τον ίδιο να αποκεφαλίζει την άτυχη Βρετανίδα, η οποία είχε μετακομίσει στην Ισπανία, και στη συνέχεια, να τρέχει με το κεφάλι της στα χέρια του μέσα στο σουπερμάρκετ, ουρλιάζοντας ως παράφρονας.
Όμως, βλέποντάς το, δηλώνει πως δεν μπορεί να αναγνωρίσει πως είναι εκείνος στο εν λόγω βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του κτιρίου. Η κόρη δε, της άτυχης 60χρονης, συγκλονισμένη έβλεπε για πρώτη φορά τη δολοφονία της μητέρας της, ενώ οι παρευρισκόμενοι δηλώνουν πως ήταν τόσο συγκλονισμένη, που χρειάστηκε να της κλείσουν το στόμα ώστε να μην ακούγονται οι κραυγές απόγνωσης της.

«Με έχουν στοιχειώσει διάφορες φωνές. Είμαι ένας άγγελος του Ιησού Χριστού και θα δημιουργήσω μια νέα Ιερουσαλήμ» ήταν τα λόγια του 29χρονου, μπροστά στη κόρη του θύματος, η οποία δεν θέλησε να κάνει κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο επάνω στην υπόθεση και τα λόγια του κατηγορουμένου, παρά μόνο πως ελπίζει η δικαιοσύνη να δικαιώσει τη μνήμη της μητέρας της.



ΠΗΓΗ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου