24 Ιανουαρίου 2013

Έρχεται και το ... Υπερμνημόνιο και ισοπεδώνει την ελληνική κοινωνία....

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
mnimonio


Έρχεται και το... Υπερμνημόνιο, που πρώτοι αποκαλύψαμε την προηγούμενη εβδομάδα από τις στήλες της εφημερίδας αυτής! Εκεί γύρω στην άνοιξη, αποτελειώνοντας οριστικά την ελληνική κοινωνία... Μία κοινωνία, η οποία κοιμάται τον «ύπνο του δικαίου» και δεν λέει να συνέλθει με τίποτα.
Άλλωστε, οι εξουσιαστές γνωρίζουν άριστα – το έχουμε ξανατονίσει – ότι έχουν να κάνουν με λαό πολιτικά αγράμματο και, δυστυχώς, χωρίς καμία απολύτως μνήμη και έτσι έχουν μπροστά τους ανοιχτό τον δρόμο για να συντρίψουν στο διάβα τους κυριολεκτικά τα πάντα. Εμείς το είχαμε πάντως ξεκαθαρίσει εξ αρχής, εδώ και πάρα πολύ καιρό: η Ελλάδα ΔΕΝ θα τα καταφέρει και ο λαός της θα πέσει εύκολο θύμα των σχεδιασμών που φέρνει μαζί της η Νέα Εποχή... Μόνο έπειτα από ανείπωτη εθνική τραγωδία θα καταλάβει αυτός ο βαθύτατα αφελής λαός τι στην πραγματικότητα παίζεται εις βάρος του!
Πώς λοιπόν αποκοίμισαν τον ελληνικό λαό την τελευταία βασικά τριετία; Αμέσως μετά τις εκλογές του 2009 η κυβέρνηση του ΓΑΠ επίτηδες άφησε ένα εξάμηνο χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα, ρίχνοντας στον απόλυτο λήθαργο τους Έλληνες. Και έπειτα, αφού ο λαός αυτός είχε πια ναρκωθεί, έμπηξε βαθιά το μαχαίρι στα πλέον ευαίσθητα σημεία του σώματος της πατρίδας!
Επρόκειτο για το πρώτο ΣΟΚ, εκεί γύρω στον Μάιο του 2010, όταν και ψηφίστηκε το πρώτο Μνημόνιο και ενώ η Ελλάδα είχε αφεθεί επίτηδες από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να φτάσει στα πρόθυρα της χρεοκοπίας!... Παρά την απόπειρα τότε του λαού να αντιδράσει, το κάψιμο της τράπεζας “Marfin” ακύρωσε κάθε εθνική αντίδραση.
Η χώρα έμπαινε αργά, αλλά σταθερά, σε μία Νέα Εποχή...
Το καλοκαίρι του 2011 κυριάρχησε στην επικαιρότητα το κίνημα των «Αγανακτισμένων». Όμως τόσο αυτό όσο και η λαϊκή οργή (π.χ. στη Θεσσαλονίκη στις 28 Οκτωβρίου του 2011) κατά των πολιτικάντηδων δεν στάθηκαν ικανά να ρίξουν την εξουσία αυτή που υπηρετεί ανθελληνικά κέντρα.
Όταν ο Γιώργος Παπανδρέου ολοκλήρωσε τη δουλειά του, υπονομεύοντας Ελλάδα και Ευρωζώνη, πολύ απλά αποχώρησε από την ελληνική πρωθυπουργία, προκειμένου να καταστεί – όπως γράψαμε εξ αρχής – πολιτικός πλανητικού επιπέδου! Γι’ αυτό και η σημερινή του «μετεκπαίδευση» στο εξωτερικό, σαν να πρόκειται να... αναλάβει θέση «υπουργού» (ύπατου αρμοστή) του Διάμεσου Χώρου της Ευρασίας στα πλαίσια μίας παγκόσμιας διακυβέρνησης!
Ο ΓΑΠ πέτυχε τους στόχους του: διάλυση του διεφθαρμένου κρατιδίου του Μπουζουκιστάν, καταστροφή του κίβδηλου ΠΑΣΟΚ και πλήρη απαξίωση της καταραμένης Μεταπολίτευσης...
Ακολούθησε έπειτα η περίοδος Παπαδήμου και οι διπλές εκλογές του Μαΐου-Ιουνίου 2012. Στις δεύτερες εκλογές, και ενώ στις πρώτες κάτι πήγε να γίνει, ο ανόητος λαουτζίκος έπεσε και πάλι στην παγίδα: ένα 29% ψηφοφόρων υπέκυψε στον ωμό εκβιασμό του Αντώνη Σαμαρά και έτσι, αντί να πεθάνει ο άθλιος πολιτικαντισμός με ειρηνικό τρόπο, ήρθε η χειρότερη «κυβέρνηση» όλων των εποχών: ένα ΕΚΤΡΩΜΑ της εγχώριας Τρόικας (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) με έναν «χασάπη» να ολοκληρώνει το εθνοκτόνο σχέδιο καταστροφής του ελληνικού λαού! Τον «χασάπη» της Μπίλντερμπεργκ που ακούει στο όνομα «Γιάννης Στουρνάρας»...
Τώρα, και αφού πέρασαν τα «νέα μέτρα» τον περασμένο Νοέμβριο, ετοιμάζουν το Υπερμνημόνιο που θα εξοντώσει τον ελληνισμό! Άλλωστε αντίδραση ΔΕΝ υπάρχει καμία!... Υπνωτίζουν ακόμα περισσότερο τους Έλληνες, δίνοντας αυτή τη στιγμή την ψευδαίσθηση ότι δήθεν τα πράγματα, αν και δύσκολα, «οδεύουν καλώς». Και οι ανόητοι Έλληνες ψηφοφόροι πιστεύουν στο απίστευτο αυτό παραμύθι! Έχουν δυστυχώς απόλυτο δίκιο όλοι εκείνοι οι ξένοι που ισχυρίζονται ότι πρόκειται για «έθνος τρελών»... Διότι ακόμα και σήμερα, παρά τη γενοκτονία, ένα 35 με 40% του εκλογικού σώματος δηλώνει ότι θα ψηφίσει και πάλι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ή ΔΗΜΑΡ!... 
ΠΑΣΟΚ
Το έχουμε γράψει και άλλες φορές: ο κ. Μίμης Ανδρουλάκης, ανεξάρτητος βουλευτής, έχει πάντοτε συγκεκριμένες και εθνικά υπεύθυνες θέσεις για την αντιμετώπιση των κρίσεων και των προβλημάτων! Ο λόγος του είναι τεκμηριωμένος, με απλά παραδείγματα και ρεαλιστικές προτάσεις, και πρέπει οπωσδήποτε να λαμβάνεται σοβαρά υπ’ όψιν. Άλλωστε ήδη από το 2004 ο κ. Ανδρουλάκης είχε προειδοποιήσει δημόσια για όλα τα εφιαλτικά που έζησε έκτοτε η χώρα και που (δυστυχώς) έπεται να ζήσει τούδε και στο εξής...
Όμως ο κ. Ανδρουλάκης ΔΕΝ ακούγεται από τους «αρμόδιους υπουργούς»! Κι αυτό το έχουμε επίσης γράψει. Τα λέει, αλλά... «φωνή βοώντος εν τη ερήμω»!... Είναι πολύ χαρακτηριστική η πρόσφατη (17 Ιανουαρίου 2013) επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Ανδρουλάκη προς τον «υπουργό» ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη:
«Με ερωτήσεις μας σε Υπουργούς της Κυβέρνησης έχουμε επανειλημμένα υπογραμμίσει την επείγουσα ανάγκη μιας διπλής παράλληλης πρωτοβουλίας: Τη συγκρότηση Εθνικής Επιτροπής για το πρόγραμμα Ανασυγκρότησης, Ανάπτυξης και Απασχόλησης και την ίδρυση αναπτυξιακής “Τράπεζας” (fund), η οποία φυσικά θα στηθεί σε διαφορετικά πρότυπα ως προς την πάλαι ποτέ ΕΤΒΑ.
Μέσω Γερμανίας ωστόσο πληροφορηθήκαμε στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν από κοινού στις 13/12/2012 ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας, Philipp Roesler και ο Έλληνας υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης για τη σύσταση ενός αναπτυξιακού ταμείου (fund) στα πρότυπα της γερμανικής KfW. Η ανακοίνωση καταρχήν είναι θετική ωστόσο παραμένει επτασφράγιστο μυστικό ποιοι, πού και με ποιες οδηγίες καταρτίζουν τη σχετική πρόταση καθώς και τα βασικά χαρακτηριστικά της όπως η δομή, η αναπτυξιακή στόχευση και οι πόροι που θα την χρηματοδοτήσουν.
Την ίδια στιγμή το Υπουργείο Οικονομικών σπεύδει να δεσμεύσει όλους τους επιπλέον πιθανούς πόρους από ιδιωτικοποιήσεις, μερίσματα και τυχόν πλεονάσματα στην αποπληρωμή του επίσημου χρέους, το οποίο μάλιστα πρόκειται στο άμεσο μέλλον να διαγραφεί μερικώς και όχι σε αναπτυξιακούς στόχους όπως η χρηματοδότηση της αναπτυξιακής “Τράπεζας” (fund).
Ακούσια συνέπεια της μυστικοπάθειας του Υπουργείου Ανάπτυξης είναι να βρεθεί ακόμα μια φορά η Βουλή προ τετελεσμένου γεγονότος και το αναπτυξιακό ταμείο να προσαρμοστεί κυρίως στις ελάχιστα επεξεργασμένες προσδοκίες των πιστωτών και όχι στις ανάγκες ενός σχεδίου Εθνικής Ανάπτυξης, Ανασυγκρότησης και Απασχόλησης.
Ερωτάται ο κ. Υπουργός: Σκοπεύει να ενημερώσει τη Βουλή για τους καταρχήν προσανατολισμούς, τα ειδικά χαρακτηριστικά και τη στρατηγική στόχευση του υπό σχεδίαση αναπτυξιακού ταμείου»;
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Σχετικά με τη δολοφονία του άτυχου Πακιστανού μετανάστη στα Πετράλωνα πριν από κάποιες ημέρες η ΔΗΜΑΡ εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: «Η ΔΗΜΑΡ εκφράζει τον αποτροπιασμό και τη θλίψη της για τη δολοφονία του μετανάστη από το Πακιστάν. Πρόκειται για περιστατικό ακραίας ρατσιστικής βίας από ακροδεξιούς κύκλους. Η Ελληνική Πολιτεία, τα κόμματα και όλοι οι φορείς οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε άμεσα το ρατσισμό και να ορθώσουμε ένα τείχος απέναντι σε κάθε μορφή ρατσιστικής βίας. Ο ρατσισμός είναι εχθρός της δημοκρατίας. Θεωρούμε, επίσης, αυτονόητο ότι η Πολιτεία θα πράξει τα δέοντα και θα οδηγήσει τους δράστες στη δικαιοσύνη».
Σχόλιο: Βεβαίως συμφωνούμε στην καταδίκη ΚΑΘΕ εγκληματικής πράξης! Και – το έχουμε τονίσει και άλλοτε – δεν θα μας μάθει η ΔΗΜΑΡ τι είναι «ρατσισμός» και «ξενοφοβία». Διότι εμείς καταδικάσαμε τον εθνικισμό και τα παράγωγά του (ρατσισμός κτλ.) ως ΑΙΡΕΣΗ, την οποία έχει καταδικάσει επίσημα ΚΑΙ η χριστιανική Εκκλησία, επομένως δεν συμβαδίζει ένας Ορθόδοξος Χριστιανός να είναι παράλληλα και εθνικιστής-ρατσιστής! Πέραν αυτού, ο εθνικισμός ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΙ τον ελληνισμό, διότι όποτε εφαρμόστηκε (π.χ. στην ανόητη-προδοτική «Μικρασιατική εκστρατεία», για την οποία ο Ιωάννης Μεταξάς είπε ΟΧΙ!) οδήγησε το έθνος σε ασύλληπτη τραγωδία!...
Περιμένουμε όμως ακόμα από την «προοδευτική» ΔΗΜΑΡ: 1. την καταδίκη της δολοφονίας των αστυνομικών πρόπερσι από μαφιόζους της πρώην ΕΣΣΔ, 2. την καταδίκη της δολοφονίας του Έλληνα από Αφγανούς για μια... κάμερα (!), 3. την καταδίκη της δολοφονίας του 29χρονου Πατρινού πάλι από Αφγανούς πριν από μερικούς μήνες, 4. την καταδίκη του βιασμού και της κατακρεούργησης της 15χρονης στην Πάρο από ανώμαλο Πακιστανό, 5. την καταδίκη ΟΛΩΝ των εγκλημάτων που διέπραξαν άτομα που σε τελική ανάλυση διαμένουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στη χώρα εις βάρος του γηγενούς πληθυσμού! Και τόσα άλλα...
Βεβαίως να καταδικάσουμε το φονικό εις βάρος του Πακιστανού. Και οποιοδήποτε ρατσιστικό έγκλημα διαπράττεται οπουδήποτε! Όμως να μην κρατούμε «δύο μέτρα και δύο σταθμά», όπως πράττει συνεχώς η ΔΗΜΑΡ. Που το ίδιο ακριβώς (αντιφατική στάση) κάνει και σε ό,τι αφορά τη στήριξη που παρέχει σ’ αυτή την τόσο αντιλαϊκή και λαομίσητη ψευτοκυβέρνηση!...
Ησαΐας Κωνσταντινίδης
ΠΗΓΗ:elora.gr

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου