22 Ιανουαρίου 2013

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ "ΒΟΜΒΕΣ" ΜΕ ΝΕΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΛΑΓΚΑΡΝΤ! ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ...


http://tut.gr/wp-content/uploads/2012/03/Bomb-USB-Flash-Drive-by-Joel-Escalona-04.jpg"Βόμβα" για τις περίφημες λίστες που αφορούν σε περιουσιακά στοιχεία και καταθέσεις Ελλήνων στο εξωτερικό, ετοιμάζει ο ανεξάρτητος βουλευτής Ηρακλείου, Γιάννης Μιχελογιαννάκης.
Μιλώντας στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου ο κ. Μιχελογιαννάκης είπε :"Δεν είναι η λίστα Λαγκάρντ μόνο, είναι του Λίχτενστάιν, που έχω στοιχεία, είναι και τα ακίνητα στην Αγγλία, είναι και τα σκάφη αναψυχής στην Ολλανδία και είναι και του Λουξεμβούργου όσον αφορά στο τραπεζικό κατεστημένο. Ετοιμάζω μια "βόμβα" μάλιστα την άλλη εβδομάδα γι' αυτές τις πέντε λίστες, με συγκεκριμένα στοιχεία πλέον.
Ο ίδιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές. Ερωτηθείς, εάν στις επόμενες εκλογές ενδέχεται να πολιτευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, ανεξάρτητος βουλευτής Ηρακλείου, δήλωσε:"Ναι, υπάρχει τέτοια πιθανότητα, με μία προϋπόθεση όμως, σας έχω ξαναπεί 40 κόμματα θα αλλάξω, αξίες, ιδεολογίες και αρχές, δεν θα αλλάξω ποτέ μου. Μέχρι τώρα δεν έχω στενοχωρεθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ...".

(Πηγή:e-volos.gr)

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου