23 Ιανουαρίου 2013

Γυναίκα μυστήριο στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής για την επίθεση στο Μall !!



  Κοινό "διευθυντήριο" στη βομβιστική επίθεση του Mall, με την αποτυχημένη επίθεση σε βαγόνι του μετρό στο Αιγάλεω βλέπουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. Η "γυναίκα - μυστήριο" και το επίμαχο υλικό από τις κάμερες στο στόχαστρο.
  Ένα νέο σημαντικό στοιχείο έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ για τους "βομβιστές" του Athens Mall, που "χτύπησαν" το δημοφιλές εμπορικό κέντρο την περασμένη Κυριακή, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο υπάλληλοι της εταιρίας security.
Η εξέταση του οπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας του εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι, έδειξε ότι όπως και στην περίπτωση της έκρηξης στα γραφεία της ΝΔ, έτσι και στο εν λόγω τρομοκρατικό χτύπημα, "μυρίζει... άρωμα γυναίκας".
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο άνθρωπος που άφησε την χύτρα με τον εμπρηστικό μηχανισμό κάτω από τις κυλιόμενες σκάλες του εμπορικού πολυκαταστήματος, φέρεται να είναι γυναίκα.
  Μετά από πολλές ώρες εξέτασης του οπτικού υλικού από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι τόσο η φιγούρα, όσο και τα αξεσουάρ του προσώπου που φέρεται να τοποθέτησε τον εκρηκτικό μηχανισμό στον πρώτο όροφο του πολυκαταστήματος, είναι καθαρά γυναικεία.
Παράλληλα, εντοπίστηκαν συνολικά τέσσερις ή έξι ύποπτοι με καλυμμένα επιμελώς τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, με τζόκεϊ και σκούφους.
Μάλιστα, ρεπορτάζ της εφημερίδας "Η Καθημερινή", υποστηρίζει ότι υπάρχουν ομοιότητες στα χαρακτηριστικά των μηχανισμών και στη μεθοδολογία των δραστών του Mall με την αποτυχημένη βομβιστική επίθεση σε συρμό του μετρό στον τερματικό σταθμό Αιγάλεω, το απόγευμα της 25ης Φεβρουαρίου.
Υπενθυμίζεται πως την ευθύνη για την αποτυχημένη επίθεση σε συρμό του Μετρό είχε αναλάβει με προκήρυξη που είχε αναρτηθεί στο Διαδίκτυο η πρωτοεμφανιζόμενη τρομοκρατική οργάνωση "Κίνημα 12 Φλεβάρη»", ενώ ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε βρεθεί σε συσκευασία δώρου σε κάθισμα του συρμού.
  Η βόμβα που είχε εντοπιστεί στο συρμό ήταν κατασκευασμένη από 8 μπαταρίες των 1,5 Vοlt, δύο διακόπτες on - οff, ενώ οι δράστες είχαν χρησιμοποιήσει για πυροκροτητή αντίσταση από λαμπτήρα.
Την ίδια συνδεσμολογία είχε και η βόμβα που εξερράγη στο εμπορικό κέντρο Mall, με μόνη διαφορά ότι το κύκλωμα κατέληγε σε 1,5 κιλό ζελατοδυναμίτιδας, αντί για τα 4 λίτρα εύφλεκτου υγρού. 

ΠΗΓΗ  news247.gr

 
 
 

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου